Les

Wil je je paard graag beter leren begrijpen? Meer plezier maken sámen met je paard? Je paard fysiek trainen op zo’n manier dat hij er blijer én fitter van word?

  • Lichaamstaal leren begrijpen en gebruiken 
  • Gymnastiserend grondwerk
  • Werk aan de hand
  • Werk aan de lange teugel
  • Effectief longeren (aan de enkele en dubbele longe)
  • Rijden op focus

 

 

Les met je eigen paard 

Als je les wil met je eigen paard dan kom ik naar jullie toe, mijn werkgebied ligt in Zuid-Holland, maar daarbuiten is het ook mogelijk om lessen te volgen omdat ik werk met lesroutes. Hierbij worden de reiskosten verdeeld over de deelnemers op zo’n route en op die manier vallen de extra kosten erg mee. Dus woon je in een andere regio, neem gerust contact op. Het kan zijn dat er al een lesroute in jouw omgeving is, maar zelf iets organiseren met een aantal personen kan natuurlijk ook.

Een les kost E35,- en duurt ongeveer 45 minuten.

Woon je buiten een straal van 10km vanaf Vlaardingen (3132 SV) dan komt daar nog een reisvergoeding bij, hier staan de tarieven op een rijtje.

 

 

Les met Fenna

In sommige gevallen is het mogelijk om Fenna te lessen, bijvoorbeeld als je zelf geen paard hebt, of als je eerst een beetje handig wil worden voor je met je (jonge?) paard gaat beginnen. Misschien twijfel je aan jezelf of je het wel goed doet met jouw paard, dan kun je ook een les bij mij nemen en voelen hoe het is om met een ervaren paard te werken.

De kosten voor een les met Fenna zijn E40,- en de plaatsen zijn beperkt. Voor meer informatie graag even contact opnemen.

 

 

 

 

 

 

Kinderlessen

Voor de kinderlessen die gegeven worden met Fenna is een aparte informatiepagina gemaakt: Kinderlessen