19 januari 2017 eva

De eerste ontmoeting tussen Fenna en mij, onze eerste indruk van elkaar. Ik was op slag verliefd! Een poosje terug was ik bij iemand om les te geven, ze was startend in Natural Horsemanship-land en haar paard was jong en nog groen in mensenland. Nu gaat het er niet om of dat wel of geen goede combinatie is, de ene keer gaat dat juist prima, de andere keer niet. Mijn eigen verhaal met eenzelfde start werd een succes. Maar ik heb ook mensen gezien die vanwege (nog) missende ervaring voor een beleerd en ervaren paard kozen,…

26 april 2016 eva

(Dit bericht verscheen 27-12-2015 op Horse in Mind) Er was eens een meisje, gewoon een meisje van zes jaar, met een lange vlecht in haar haar en een grote liefde voor paarden. De eerste keer dat ze bij Fenna en mij kwam zei ze niet zoveel en was verlegen, niet zo vreemd op zich, toch schuilde er bij dit meisje iets meer achter. (meer…)

26 april 2016 eva

(Dit bericht verscheen 20-11-2015 op Horse in Mind) De afgelopen maanden lagen we in de kreukels, Fenna en ik, niet gewoon een beetje, maar best behoorlijk. Dat is dan één ding, maar hoe kom je er weer uit, hoe krijg je jezelf en je paard weer ontkreukeld en liefst ook nog een beetje gestreken (voor zover we dat ooit al waren)?  (meer…)