Clinics

Een clinic is een goede manier om je even helemaal onder te dompelen in een nieuw of bekend thema. Een stukje theorie, en dan om de beurt privélessen waarbij er met elkaar mee gekeken word. Zo kun je met en van elkaar leren, wat je helpt om het beter in je op te nemen.

Thema?

Onder het kopje ‘Lesaanbod’ zie je wat de mogelijkheden zijn, in principe kan dit alles het thema zijn voor een clinic. Wat erg leuk is, is om een aantal clinics te plannen, bijvoorbeeld maandelijks. Zo heb je tussendoor tijd om te oefenen, alleen of met je groepje, maar heb je wel weer een doel om naartoe te werken. En nèt op het moment dat je door je oefeningen heen bent, of even niet meer weet hoe verder, is het alweer tijd voor de volgende clinic. Zo blijf je lekker progressief trainen.

Opzet.

We beginnen met een inleiding en een stukje theorie in groepsverband, dit zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Daarna starten we met de lessen. Bij  privélessen werken we aan hetgeen nodig is voor jou en je paard als combinatie. Zo heb je de volle aandacht, maar er is wel ruimte voor de andere deelnemers om vragen te stellen en mee te denken. Bij groepslessen werken we in groepjes van maximaal 4 (bij meer deelnemers word de groep opgesplitst). Dit is vooral fijn voor een grondwerk-clinic. Voor het werk aan de hand, de lange teugel of aan de longe is het weer handiger om de lessen individueel te houden. Dit omdat je veel specifieker bezig bent, en timing dan nog belangrijker word.

Heb jij een rijbak tot je beschikking? En heb je een leuk clubje mensen bij elkaar?  Dan staat niets je in de weg om deze leuke clinic te organiseren!

 

Boek nu een clinic vanaf 45,- pp**

* Afhankelijk van de afstand, als deze groter is dan is het minimum aantal deelnemers 6.

**Exclusief eventuele reiskosten en afhankelijk van de duur en aantal deelnemers.