Training

Training op jouw locatie (Zuid Holland).

Ga je op vakantie, maar wil je je paard niet stil laten staan? En wil je graag dat je paard ondertussen ook nog nieuwe dingen leert? Dan kan ik je helpen, ook als je niet op vakantie gaat trouwens. Als je bijvoorbeeld zelf minder vaak kan, geblesseerd bent, graag wil dat je paard een goede start krijgt, of als je paard revalidatie nodig heeft. Het kan bijvoorbeeld heel fijn zijn als je paard de beginselen van iets nieuws al door een ervaren iemand geleerd krijgt, dan kun je erna onder begeleiding zelf aan de slag. Want je kent vast het gezegde wel ‘green on green makes black and blue’… en nee, met zo’n vaart loopt het vast niet, maar het maakt het voor jullie beiden wel makkelijker!

Ik werk met je paard vanaf de grond en zal de eerste sessie dan ook beginnen met grondwerk, dit om elkaar eerst te leren kennen en zo een goede inschatting te kunnen maken wat de juiste route is om met jouw paard aan de slag te gaan. Vervolgens overleggen wij samen wat de wensen zijn, en wat je paard goed kan gebruiken. Hierbij kan je denken aan effectief longeren aan de enkele en dubbele longe, werk aan de hand en werk aan de lange teugel. Gun je jonge paard een goede start, of je oudje een soepel oude dag? Maar ook met grondwerk kunnen we verder aan de slag om bepaalde regels te bevestigen bijvoorbeeld.

Zo kun jij genieten van je vakantie, hard aan het werk of andere dingen doen en natuurlijk kun je ook gewoon meekijken en leren tijdens de trainingen.

Onbezorgd op vakantie terwijl je paard op bootcamp is? Dat kan, en na de vakantie krijg je een uitgebreid verslag van de training en desgewenst kun je een les nemen om te zorgen dat je precies weet waar je paard staat en dat je daar ook zelf goed op in kan haken.

Kosten:

E40,- per  sessie*

Dit is voor de training en de basisverzorging daar omheen wat alles bij elkaar ongeveer een uur in beslag neemt. Dus bijvoorbeeld vooraf aan de training een poetsbeurt, wat TLC, achteraf afspuiten, en ook eventuele medicatie kan gegeven worden. In overleg kan meer verzorging gedaan worden, tarief is dan in overleg.

*Exclusief eventuele Reiskosten